Футболен агент е петият кандидат за шеф на БФС

Снимка: БТА

Той е Петьо Борисов Костадинов

Играещият в Трета лига клуб Гигант (Съединение) издигна кандидатурата на Петьо Борисов Костадинов за поста президент на Българския футболен съюз (БФС) на предстоящия извънреден изборен Конгрес, който ще се проведе на 15 март, съобщава БНР.

Петьо Костадинов е роден през 1963 година. До момента е футболен агент, а преди това кариерата му във футбола и извън футбола е доста разнообразна. Костадинов е бивш търговски директор на ЦСКА по времето на президентския мандат на Илия Павлов. Една част от образованието му е свързана с армията, а също така работи и като офицер. След това се дипломира и във Факултета по журналистика, а в медиите работи във вестниците "Народна армия" и "Труд".

Бил е част от управата на клубовете по акробатика и волейбол на ЦСКА. Лицензиран Агент в листа на ФИФА, учредител на Българската асоциация на футболните агенти.

Тази на Петьо Костадинов е петата официално издигната кандидатура след обявените до момента заявки на Михаил Касабов, Георги Иванов, Манол Иванов и Димитър Бербатов. 

Спортният адвокат Георги Градев, бившият защитник на Левски и на националния отбор Илиан Стоянов-Коловати и собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски също изразиха намерение да се включат в предизборните битки, но за момента нито един клуб не ги е издигнал.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//