Три представления тази неделя в „Тара-ра-бумбия“

снимка: Община Благоевград, архив

Театралният афиш за неделя, 17 май, включва три постановки, които ще зарадват по различен начин благоевградската публика.

Първото представление е на Учебен театър към Нов Български университет и ще започне в 18:00 часа на Камерна сцена. Постановката е озаглавена  „Нещо ме гризе“ и е по стихове на известният български актьор, режисьор и драматург Камен Донев.

Малък Градски Театър „Зад канала“ ще се представи на благоевградска Голяма сцена от 20:00 часа с пиесата на Уилям Шекспир „Дванайсета нощ“.

Режисьор на постановката е театралната режисьорка Теа Сугарева, която тази година бе номинирана за наградата Аскеер за режисура. Музиката  в „Дванайсета нощ“ е дело на Владимир Ампов – Графа. Спектакълът разказва  история за любовта като неутолима жажда да бъдеш забелязан.

В 22:00 часа на Камерна сцена драматичен театър „Никола Вапцаров ще представи постановката „Умирай лесно!?“ от Мате Матишич. Това е една черна, свирепа комедия за двама гастарбайтери в Мюнхен, в която участват Игор Дамянов и Иван Тодоров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//